UNCENSORED! -két hete csütörtök

A cenzúra letiltotta a múlt hét csütörtököt így újra kezdem. 

Az M1 híradó jelenti:

Az Atitlan tó körüli séta közben egyszer csak elénk ugrott a bokorból egy jaguár. Mivel a lányokat vette célba, a Peterben lakozó oroszlán nem hagyta hogy a gyengébbik nem áldozatul essen így egyetlen cselgáncs mozdulattal kitorte a cicus nyakát. Sajnos a i közben az állat (immár több helyen törött) mancsa kissé surolta a Péter arcát, igy dobtunk ra egy kis after shavet fertőtleniteni. A legközelebbi étterembe érve Péter ledobta a cicust az asztalra és csak annyit mondott a hüledező szakacsnak: "csak a bélszínt kérjük, de véresen.. a többi a magáé"

Az Rtl klub híradó jelenti:

 

 

Az út mellett sétálva egyszer csak szembe jött velünk egy háromkerekű jármű (helyi néven tuktuk). A három ember elkövetett több végzetes hibát. 

1. Felteteleztuk hogy a tuktuk vezetője értelmes ember. 

2. A sofőr nem rántja félre a kormányt, ismeri a fek fogalmat. 

3. A három fős csapat kétféle ugrott. 

Az események előttem kb 100 méterrel történtek. Kb hasonló volt mint amikor két ember az utcán ki akarja kerülni egymást de mindig ugyanarra fordulnak. A különbség annyi hogy most az egyik egy helyben állt és a másiknak 40 km/h-ról esze ágában sen volt megallni. Így hát egyszer csak Péter egy tuktuk szelvedojen találta magát (mondjuk látszott a mozdulaton a cselgáncs rutin) majd egy másodperc múlva az út szeli árokban. Egy pillanatra mindenkiben elhult a vér. Aztán Péter felugrott (él!), közölte hogy nem tört el semmije (nem tört el semmije!) és csak utána kezdett ömleni a kezéből és az arcáról a vér. Odaszaladtam egy palack ásványvízzel lemosni a sebeket, akkor már látszott hogy nagy baj nincsen de pár sebet (osszetort a szelvedo) esetleg varrni kell. A tuktukos srác persze azt hajtogatta hogy Péter ugrott elé es hogy fizessük ki a szelvedo árát. Bea gyorsan elvitte Pétert a közeli kórházba (ahol össze akarták varrni de mondta hogy ez nem himzőszakkör) majd a második (amerikai) kórházba végül varrás nélkül összerakták. Azóta mar szépen hegesedik. 

Tanulság: dzsungelturara sose vigyél magaddal férfiakat, csak a baj van velük.